Hajmax hajbeültetés | E-mail: info@hajmax.hu

Class 4 Hajbeültetés

4273 hajszál átültetése
35 éves férfi

A Páciens haja erősen megritkult az elülső-középső területeken.

 

Azzal a céllal keresett meg minket, hogy fejbőre ne villanjon ki az elvékonyodott hajszálak közül.

 

Donorterületének hajsűrűsége 170 cm2. A középső kb. 20 cm2-es területet 100 hajszál/cm2-es sűrűséggel sűrítettünk, a további 15 cm2-es hajvonal tájéki területeket pedig 150 szál/cm2 sűrűséggel ültettünk be.

 

Vastag szálú sötét haja miatt a beültetés hatása olyan, mintha soha nem ritkultak volna a hajvonal tájéki területek.

Minden képünk saját készítésű, eredeti felvétel. Kizárólag a Hajmax hajbeültetés klinika saját hajátültetési eredményeit demonstrálják. Ennek megerősítésére a képek a hajbeültetési beavatkozás előtt és -után készült többi képpel együtt, az eredeti felbontásban a Hajmax hajbeültetés klinikán megtekinthetőek. A referencia páciensekkel előzetes időpont egyeztetés után a személyes találkozás is megoldható klinikánkon!
Referencia munkáinkat az alábbi galériában láthatja
 
 
Class 3 Hajbeültetés Páciens
Class 3 Hajbeültetés Páciens Fotók
 
 
Class 5 Hajbeültetés Páciens
Class 5 Hajbeültetés Páciens Fotók
 
 
Class 3 Hajbeültetés Páciens
Class 3 Hajbeültetés Páciens Fotók
 
 

Class 4 Hajbeültetés Páciens

Class 4 Hajbeültetés Páciens Fotók
 
 

Class 5 Hajbeültetés Páciens

Class 5 Hajbeültetés Páciens Fotók
 
 

Class 5 Hajbeültetés Páciens

Class 5 Hajbeültetés Páciens Fotók
 
 

Class 5 Hajbeültetés Páciens

Class 5 Hajbeültetés Páciens Fotók
 
 

Class 6 Hajbeültetés Páciens

Class 6 Hajbeültetés Páciens Fotók
 
 

Class 6 Hajbeültetés Páciens

Class 6 Hajbeültetés Páciens Fotók
 
 

Class 6 Hajbeültetés Páciens

Class 6 Hajbeültetés Páciens Fotók
 
 

Ludwig Class II/1 Hajbeültetés Páciens

Ludwig Class II/1 Hajbeültetés Páciens Fotók
A férfi és a női kopaszodás fokozatainak osztályozása
Hamilton-Norwood skála a férfi típusú hajhullás osztályozása

Hamilton-Norwood skála:


Class 1. Fiatal kori hajvonal, teljes hajkorona. Kopaszodás jele nem észlelhető.

 

Class 2. Enyhe, kezdődő hajvesztés. Mindkét halánték környékén nagyjából szimmetrikusan hajhullás jelei mutatkoznak. Egy napos beavatkozással, nagyjából 1500-2000 hajszál átültetésével az eredeti hajvonal teljesen visszaállítható.

 

Class 2 A. A hajvonal a homlok teljes hosszában enyhén feljebb húzódik. Megközelítőleg 2000-2500 hajszál átültetése szükséges az eredeti állapot visszaállításához. Normál esetben ez egy nap alatt elvégezhető.

 
Class 3. Mélyebb, háromszög alakú kopaszodás a halántékon. 2500-3500 hajszálas beavatkozással eltűntzethetők a kopasz területek. A páciens egyéni adottságaitól függően ezt a mennyiséget egy vagy két napos hajbeültetés során lehet áthelyezni.


Class 3 Vertex. A halántékon és a fejtetőn is megjelenik a hajvesztés. 3000-4000 körüli hajszál átültetésével orvosolható a probléma. Ebben az esetben már valószínűleg szükség lesz két műtéti napra a beavatkozás elvégzéséhez.

 

Class 3 A.  A hajvonal jelentősen feljebb csúszik a homlok teljes hosszában. 3500-4500 hajszál átültetésére van szükség, ami minimum két napos hajbeültetést igényel.


Class 4. A homlok teljes hosszában jelentős hajvesztés és a fejtetőn is jól látható kopaszodás jelenik meg. A homlokon és a fejtetőn lévő kopasz területeket még viszonylag széles, sűrű hajsáv választja el egymástól. A hejreállításhoz szükséges hajszálak száma: 4000-6000. Minimum 2, a páciens adottságaitól függően 3 műtéti nap szükséges.
 

Class 4 A. A fejtetőn enyhébb hajritkulás mellett a homlok vonalában jelentősebb hajvesztés tapasztalható. A hajbeültetéshez szükséges hajszálak száma: 4000-6000. Ez a mennyiség 2 vagy 3 napos beavatkozást igényel.


Class 5. A frontális területen fokozódik a kopaszodás. A fejtetőn lévő hajhiányos területet elválasztó hajas sáv mérete és sűrűsége jelentősen csökken. A jól látható hajhiány megszűntetéséhez 6000-8000 hajszál átültetése javasolt. Ez a mennyiség minimum 3 hajbeültetés beavatkozási napot igényel.

 

Class 5 A. A fejtetőt és a frontális terület elválasztó hajjal fedett sáv megszűnik, a két kopasz terület egybeolvad. 6500-8000 hajszál átültetésére van szükség, ez legalább 3 napos beavatkozás.

 
Class 6. A kopaszodás igen előrehaladott stádiuma, azonban hajátültetéssel a legtöbb esetben még jól kezelhető. A hajhiány megszűntetéséhez ebben az állapotban akár 10 000 hajszálnál több áthelyezése is indokolt lehet, amit 4-5 hajbeültetési napot igényel.
 
Class 7. Haj már csak a tarkó környékén maradt. Ennyire előrehaladott kopaszodás esetén korlátozott mennyiségben marad haj a hajátültetés elvégzéséhez.


Ludwig skála a női típusú kopaszodás fokozatai

Ludwig skála:


Type I-1 és I-2 A női kopaszodás legkevésbé súlyos fázisa.

 

Type I-3 és I-4 Ezekben a fázisokban már indokolt a hajátültetés elvégzése. 1000-1500 hajszál átültetésével eredméynesen visszaállítható az eredeti állapot.

 
Type II-1 Jelentős hajhiány kezd kialakulni, mely nehezen takarható. 1500-2500 hajszál átültetésével, a páciens egyéni adottságaitól függően általában egy napos hajbeültetés beavatkozással megszűntethető a kopasz terület.

 

Type II-2 Jól látható kopasz terület a fej tetején. 2000-4000 hajszál átültetése szükséges a megnyugtató eredmény eléréséhez.
 
Type III. A női kopaszpodás ritkán előforduló, jelentősen előrehaladott fázisa. Eredményes kezelése hajbeültetés alkalmazásával abban az esetben lehetséges, ha a donor terület mérete és minősége ezt lehetővé teszi. 5000 feletti hajszál átültetése indokolt, általában legalább 3 napos beavatkozás alkalmával.