Hajmax hajbeültetés | E-mail: info@hajmax.hu

Hajbeültetés kalkulátor

A bal oldali ábrák alatt található csúszkák közvetlen mozgatásával, vagy a két oldalt található nyilak segítségével beállíthatja az egyes területek sűrűségét jelenlegi hajzatának megfelelően. Ezt követően a jobb oldali ábrák alatt található csúszkák mozgatásával beállíthatja az elérni kívánt állapotnak megfelelő haj sűrűségeket a megfelelő területeken.

 

Az egyes területekre átültetendő hajszálak száma a jobb oldali oszlopban, a teljes hajszálszám pedig az alsó keretben leolvasható.

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

A fej mérete, az adóterület mérete, az adóterület hajsűrűsége, a haj színe,- típusa, a beültetendő terület mérete és alaki sajátosságai mind olyan tényezők, melyek befolyásolják az átültethető hajszálak számát.

 

A helyreállítás folyamatában nagy szerepet játszik adott területek egyenletes, meghatározott sűrűségű beültetése, ahogyan kalkulátorunk is modellezi. Megfelelő tervezéssel és elosztással látványos eredményt lehet elérni olyan esetekben is, mikor az adóterület korlátozott a beültetendő területhez képest, vagy páciensünket érdekli az eljárás, de anyagilag kevesebb hajszálat engedhet meg magának, mint amennyit a kalkulátor segítségével becsült.

 

A hajbeültetés beavatkozás 9-12 hónapos szünet után akár többször megismételhető, további területek kerülhetnek beültetésre, vagy tovább sűríthető az új haj. Az adóterület, tehát a legjobb minőségű, hormonvédett tarkótáji haj sűrűsége átlagosan 260 hajszál/cm2.